Sortiment

  Fåtöljer
Förvaring
Hemmabiomöbler
Matgrupper
Mediamöbler
  Pallar/lampbord
  Sadelstolar
  Satsbord
Shabby chic
Skrivbord
Soffbord
Soffor
Sängar
Utemöbler
  - Cafémöbler
  - Konstrotting
  - Trämöbler

Partners

Anmälan nyhetsbrev


Här är du nu: Hem     Alla produkter     Utemöbler     Konstrotting     Tunis loungegrupp

Tunis loungegrupp

Tunis loungegrupp
Klicka för att förstora
Facebook
Twitter
Pinterest
Tipsa en vän
NU! 7990:-

Från 267.02:-/mån vid delbetalning 36 månader

 
Antal
Beräkna frakt »

Beskrivning

 

Tunis soffgrupp är en bekväm möbel i tidlös design och levereras komplett med dynor och bord. Tunis är tillvekrad av brun konstrotting på en auluminiumstomme.

 

Tunis soffgrupp har rundade former och elegant design och ger därför en varm och hemtrevlig känsla till uteplatsen eller uterummet. Gruppen består av en rymlig soffa, två fåtöljer med tillhörande dynor, och ett stilrent bord.

 

Ett liv och ett hem i balans. En perfekt dag börjar med att du vaknar utvilad i din Möblera säng i det svala och vackert utsmyckade sovrummet, stiger upp och blickar ut över den soldränkta altanen med de nyligen levererade sommarmöblerna i konstrotting. Magen kurrar och längtar efter frukost. Du känner doften av färskt nybryggt kaffe från köket där övriga familjen intagit matsalsmöbeln som utgör hemmets mittpunkt. Katten spinner i vardagsrummets lounge soffor framför den öppna spisen. Efter en god frukost tar du en dusch, väljer ut dagens outfit ur garderoben, glider iväg mot kontoret och en dag full av möten och möjligheter. Allt går din väg. Väl på hemmaplan igen efter att ha passerat gymet vankas middag i goda vänners lag och därefter avnjuter ni tillsammans en film i hemmabion i källaren. De nya recliner sofforna höjer filmupplevelsen till nya nivåer och får väl godkänt av dina gäster.

Copyright © 2005-2013 Möblera Nordic AB
Epost: order@moblera-hemma.se
O
rg.nr: 556681-3092